Home » Nieuws

Nieuws:

Lieve mensen,


Het 'jaar' loopt teneinde... en hoewel ik de zegening heb buiten 'de tijd' te kunnen leven, is er een behoefte om even waar te nemen wat het afgelopen jaar allemaal gebracht heeft....
Door iedere keer weer in de stilte met mezelf te zijn, alles aanvaardend wat er was/is in ieder moment, zoals de donkerte, het verdriet, de boosheid, en al die aspecten die verschenen in mijn proces van afscheid en loslaten, vond en vind ik iedere keer weer zoveel schoonheid en zoveel levensvreugde, zoveel kracht en liefde!
Het is niet te verwoorden, alleen maar te ZIJN.... en voel me zo dankbaar voor alle belevenissen van het afgelopen jaar.
Al die fijne ontmoetingen, met ook veel nieuwe mensen..
De dans/meditatie/drum workshops, die uitgegroeid zijn tot events waar alles samen komt vanuit een puur zijn en ik mijn passie en missie kan delen, om te herinneren dat alles IN jou zit.
De opleiding Het pad van de Witte Adelaar en de Witte Zwaan, waarin mensen zitten die de moed hebben om in die eenvoud zichzelf te erkennen.
De jaarlijkse Licht Powwow, die ik nu zonder Dirk moest doen.
Al die fijne bezoekjes van vrienden/vriendinnen/familie en leuke uitstapjes.
Mijn fantastische zonen, schoondochter en klein kids, die ook leven naar hun passie.
En dan mijn beste vriend "Yeti" die mij overal naar toe brengt en weer thuis.
En zo kan ik nog heel lang doorgaan.....


Ik kan alleen maar zeggen: DANK JULLIE WEL, allemaal voor het delen in het Zijn, en kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en avonturen!
Je bent altijd welkom op al mijn activiteiten, die rechtstreeks uit mijn Hart en Wezenskern komen, ondersteund door het Leven Zelf. Met al de liefde die ik in mij draag deel ik van harte mijn gaven en talenten en al mijn ervaringen, voor het hoogste goed van alle leven.
En wens iedereen de vreugde in het zijn, liefde in het hart en de bereidheid om helemaal JIJ te zijn met alles wie en wat je bent!


Met dikke knuffel: Marianne van Bruinessen-Van Laere

 

 

De website zal steeds aangepast worden, stapje voor stapje......transformerend naar een nieuwe weg....

 

 

 
 
 
Klik op onderstaande  link voor  interessante films!
 
 
 
 
 
 **************************************************************************************************************