Home » Reacties

Lieve mensen,

WELKOM op de website.
je bent van harte uitgenodigd om een reactie te plaatsen!
Marianne kijkt er naar uit jou te ontmoeten, samen ZIJN en het leven te vieren in alle wonderbaarlijke facetten die het brengt.

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-Rose Dullers
2 maanden geleden

Marianne,
Na verschillende deelnames aan jouw Dans/Meditatie/Drum events, waar er een totaal nieuwe wereld voor mij open ging, startte ik in september 2019 "Het Pad van de Witte Adelaar en de Witte Zwaan".
Niet wetende wat me te wachten zou staan. Samen met jou en nog twee anderen gingen we op weg. Maar ieder op zoek naar ons eigen Pad. En wat een reis was het....
Ik genoot van elk samenzijn, telkens anders maar oh zo intens en zo bijzonder.
Ik leerde bewust in de rust te gaan en in de stilte van de rust kwam ik van alles tegen....
Ik ben door dit pad te volgen gaan inzien dat alles wat voorbij komt, hoe moeilijk ook, een doel heeft, je wakker wil schudden.
Je wil leren om dingen te onderzoeken, los te laten, achter je te laten als ze je niet meer dienen, om daarna op een liefdevolle manier verder te kunnen gaan.
En nee, dit was niet altijd makkelijk.
Maar hoe dieper de rust, hoe kleiner de angst, hoe groter de dankbaarheid, de vrede de liefde en het licht.
Ik ga hier niet vertellen wat we allemaal deden. Wie dit wil weten moet zelf de stap zetten en mee op reis gaan.
Ik ben zo super dankbaar, dat ik rust gevonden heb in mijn leven. Dat ik een aantal van mijn angsten overwonnen heb. Dat ik mijn creativiteit herontdekt heb.
Dat jij, Marianne, door jouw passie te delen, mij de ogen geopend hebt.
Dat ik door jou, Marianne, vele nieuwe, lieve mooie mensen heb leren kennen.
Geluk is een reis, geen bestemming...
Super mooie reisgezel ben jij voor zovelen, waarvoor dank !
Dikke knuffel Marie-Rose

Bart Verbeeck
een jaar geleden

Marianne en Dirk, ik ben zo dankbaar voor wat ik van jullie heb mogen ontvangen in de afgelopen 10 jaren : volle maan meditaties, kerstmeditatie, zuivering van 2 huizen, het maken van mijn drum met kamelenvel, sacred pipe ceremony, het pad van de adelaar gedurende 2 jaar, twee pow-wow's, het tekenen van mijn gids, een open reiki avond en goede raad in verband met de kinderen en kleinkinderen. En het geschenk van de mensen die ik via jullie heb leren kennen. Dank je, dank je , dank je voor jullie werk.

Annemieke Verras
een jaar geleden

Marianne, jij zet wat ik allemaal ervaar in het juiste daglicht. Je houdt ruimte voor mijn emotionele uiteenzettingen, soms vraag ik 'ben je er nog? En dan plots spreek je zo'n wijze woorden dat het helder wordt. Vanaf dag een was er een mooie connectie met jou en Dirk.
Dat is later nog verder uitgediept met jou. Dankjewel voor onze bijzondere contacten.

Alida
een jaar geleden

Heeeel mooie site..mooi gedaan en het stukje van papa ook .. dit is wie jullie zijn.. super!! Leuk dat er zelf een fotoke van Sybren bij zit..samen met opa muziek maken.. je doet dit erg goed !

Hilda Cardinaels
een jaar geleden

Lieve Marianne, dank je dat je vanuit je Liefdevolle Zijn je Wijsheid en Kracht wil blijven delen om anderen zo bij hun unieke Zelf te brengen en te laten ervaren hoe zalig het is om gewoon te Zijn wie je bent. Zo kan pure zielenvreugde opborrelen en zich verspreiden. Dank je dat jij mee een stukje hemel op aarde brengt 💗😘👼Hilda

Thérèse Paolo
een jaar geleden

lieve Marianne Stap voor stap ben je uw weg aan het gaan . in eenvoud en in kracht . mooi hoe je omgaat met alle dingen en mensen die rond je zijn . dank u om alles met ons te delen . met licht en liefde <3

Pieter Jooris
2 jaar geleden

Liefste Marianne en Dirk, jullie hebben in mijn leven de volgende fantastische spirituele momenten mogelijk gemaakt: tientallen spirituele tekeningen en boodschappen brachten antwoorden, groei en healing; tientallen spirituele meditaties en reizen brachten me terug thuis en in contact met mijn eigen gidsen; tientallen ontmoetingen met jullie brachten me enorme vreugde en nieuwe inzichten; het toelaten van het contact met mijn gidsen door jullie 'deur-openers' brachten me minstens 10 directe ontmoetingen met Engelen en Lichtwerkers met de mooiste liefdevolle boodschappen, antwoorden en daden... Door jullie ontdekte ik wat spiritueel lichtwerk ook daadwerkelijk in de spirit en op aarde kan betekenen. Daarom, Liefste 'Broer en Zus' van het Witte Broederschap van Licht en Liefde, ik hou van jullie, vroeger, nu en voor altijd!!! Pieter.

Grieteke
2 jaar geleden

Lieve Marianne, mooi hoe je de website stap voor stap ‘vernieuwd’.. en chapeau hoe je alle facetten doorleefd en beleefd die bij het afscheid van Dirk kwamen en komen kijken.. Doe zo verder bijzonder prachtmens. 💖💖💖
Dikke knuffel
💖 Griet 💖

Thérèse Paolo
2 jaar geleden

fijn hoe jij de mooie zielendans begeleid en hoe mooi de energie wordt als we samen met andere het kunnen realiseren . bedankt voor het samen zijn met licht en liefde Thérèse

lia verwijmeren
2 jaar geleden

lieve marianne gecondoleerd met het overlijden van je lieve man ,maatje soulmate ,het is al weer een aantal jaren geleden , dat ik jullie heb ontmoet dit was nog in de tijd dat jullie in breda woonde ik heb toen met jullie samen mandela tekenen gedaan , en dirk schreef telkens een mooie tekst , die hij dan weer doorkreeg ik put hier nog steeds heel veel kracht uit ( na het overlijden van mijn dochter nicole ) weet dat onze dierbare altijd met ons zijn ik wens je heel veel liefde en kracht om dit een plekje te geven. ,liefs lia verwijmeren